Yoga op KDV, BSO of School

Graag kom ik yoga geven op Kinderdagverblijf, op school, BSO – of anders!

Kinderdagverblijf
Kinderen van 2,5-4 geef ik 30 minuten les in groepjes van 6-8 kinderen. Aan de hand van een boek of verhaal, passend bij het seizoen of thema bewegen we, zingen liedjes. Ook doen we massages bij onszelf of elkaar, we spelen met onze adem met gekke spelletjes en doen aan het einde van de les altijd een fijne ontspanning.

In overleg verzorg ik ook op baby/dreumesgroepen babymassage & yoga.

BSO
In een groep van maximaal 12 kinderen geef ik les bij de BSO. Groepen worden meestal naar leeftijd ingedeeld. Ik maak een mooie les, aan de hand van een thema en vaak passend bij het seizoen, die ik op locatie kom geven. We doen yogaspelletjes, oefenen de bewegingen, doen ademhalingsoefeningen en korte begeleide meditaties. Plezier en ontspanning gaan hand in hand.

Lesthema’s varieren sterk. Voorbeelden zijn: een dagje op de camping, Sint Maarten, yogabingo, strand. Ook geef ik lessen aan de hand van deugden en emoties: geluk, samenwerken, vriendschap, zijn daarvan voorbeelden.

Yoga op school
Op verzoek kom ik op school yoga geven. Dit kan zowel in de klas (op de stoel) als in een grotere ruimte waarin we vrij bewegen. Lessen kan ik op verzoek vormgeven naar aanleiding van een thema.