Baby yoga & massage

Graag kom ik bij je thuis voor sessies baby yoga en massage voor kinderen van 6 weken – 6 maanden. De vertrouwde omgeving, het voorkomen van overprikkeling en het precies kunnen afstemmen op het ritme van je kleintje zijn voor veel ouders een grote meerwaarde. Ik kom langs en instrueer hoe je samen afstemt, ontspant en masseert. Ook doen we eenvoudige yoga oefeningetjes. Als tijd en baby het toelaten eindigen we de sessie met een fijne ontspanningssessie voor de ouder(s).

Hoe werkt het? We plannen vier bijeenkomsten in, liefst op een vaste dag en tijd. Dit doen we om als ouder(s) de babymassage goed in de vingers te krijgen. Sommige baby’s moeten een beetje wennen, dit geeft ze daar de kans voor. Daarnaast ontvang je een e-boekje met de oefeningen om zelf ook aan de slag te gaan. Hoe vaker je masseert, hoe meer plezier jullie er aan zullen beleven. Uiteraard worden deze privelessen volledig afgestemd op de behoefte van de baby, dus is er altijd tijd voor voeden en/of verschonen.

Tarief: €150,- voor 4 sessies van ongeveer 1 uur.

Julia is bij ons thuis geweest toen ons zoontje 4 maanden was. In een hele fijne sfeer heeft ze ons laten zien hoe we verschillende massage en yoga oefeningen konden doen met hem. Je merkte dat hij rustig werd van haar aanwezigheid en dat ze goed aanvoelde wat hij en wij op dat moment nodig hadden. Na 11 maanden passen we nog steeds deze technieken toe. Aanrader !

Lotje